Upplandskubb
9 december 2011 22:54 | Allmänt, Ätbart, Bakning, Bilder | 1 kommentarHör ni, ni borde faktiskt baka Upplandskubb. Det är ett så trevligt och gott och faktiskt lättbakat bröd. Förr kokade man det i vattenbad på spisen i många timmar, men i det här receptet från Vår kokbok gräddar man det i en rostfri gryta med lock i ugnen en timme. När det är färdiggräddat och har svalnat ordentligt skär man det i fyra delar som man sedan skivar tunt. Härlig rågsmak blir det på det täta brödet. Gott med ost eller skinka på, eller bara bregott! Här hittar ni receptet.
1 kommentar
Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.
WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds.
Valid XHTML och CSS. ^Topp^
Det ser så gott ut, så jag ska ta dig på orden. Kan man frysa den när man delat den?
Comment by Kristina Strömberg — 2011-12-14 0:59 #