Om man går igenom 1600 olästa mejl första dagen efter semestern får man köpa en leksak

9 augusti 2011 7:31 | Allmänt, Bilder | 6 kommentarer

Och det gjorde ju jag. Både gick igenom 1600 olästa mejl och köpte en leksak. För första gången någonsin har jag helt låtit bli att kolla jobbmejlen under mina 4 semesterveckor. Det var bra för mig, och världen gick inte under. Det var faktiskt ingenting i mejlen som var katastrof att det inte åtgärdats direkt. Så när jag hade tagit mig igenom alla mejl och åtgärdat det viktigaste gick jag och köpte den här! En jättesmart sprits i silikon, som är mycket lättare att hantera än vanliga spritsar. Decomax heter den, och finns i två storlekar. Det här är den större. Nu måste jag faktiskt baka något mera, så jag får testa den. Eller hur?

6 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

 1. En sådan behöver jag! Vad kostar den och var köper man den?

  Comment by Susanna — 2011-08-09 8:39 #

 2. Supersmart. En sån där sprits ska jag hålla utkik efter. Jag är så leds dessa otympliga spritspåsar som bara kladdar ner mig.

  Comment by AL — 2011-08-09 9:30 #

 3. Jag köpte min på Systrarna Voltaire på PUB-huset i Stockholm, men den säljs av massor av webbutiker också. Googla Decomax. Den kostar ungefär 300 kr. Om du vill hitta den i butik i Göteborg, Susanna, finns den på Bagaren och Kocken: http://www.bagarenochkocken.se/shop/?cat_id=244

  Comment by Kerstin — 2011-08-09 9:52 #

 4. Tack för tipset. Har länge letat en rejäl sprits.

  Comment by Gila — 2011-08-09 19:18 #

 5. 1600 mejl! Huvva!
  Men du lägger väl in autosvar på din arbetsmejl under ledighet och kanske hänvisar till en kollega?

  Ha det gött!
  / Yvonne

  Comment by Yvonne — 2011-08-11 22:19 #

 6. […] testade jag svart pastafärg, men gjorde dem inte alldeles svarta. Och så använde jag förstås min silikonsprits för att spritsa både marängerna och smörkrämen! Jag gjorde förresten dubbel sats av […]

  Pingback by Kerstin Kokk » Tog en paus i julförberedelserna och bakade saltlakritsmacaroner — 2011-12-15 19:43 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^