Om man köpt kräftlyktor på loppis måste man ha kräftskiva

5 september 2011 22:12 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 2 kommentarer

Om man dessutom har en trevlig altan, en varm och fin kväll, goda vänner och älskar kräftor är det ännu större anledning. Så i söndags var det kräftskiva med alla kräftlyktor, svenska signalkräftor, svenska havskräftor, västerbottenpaj, Rhode Island-sås, smör, bröd och ost och en sallad med olika gröna blad, sockerärtor och gurkört. Vad vi drack till? Mineralvatten. Det behövs inget starkare till kräftor. Inte annars heller. Till dessert serverade jag en vit choklad-cheesecake med rårörda blåbär.

2 kommentarer

 1. Håller med dig om att det räcker gott o väl med mineralvatten

  jag är en sån som inte dricker vare sig vin eller sprit och det går lika bra för det

  Comment by Lena — 2011-09-08 22:40 #

 2. Så fullständigt magiskt fint på dina bilder! Lyktorna i septemberkvällen, så lyckad finish på er kräftskiva!

  Jag var ute och fönstershoppade lite i eftermiddags och såg så fina svarta dukar. Det blir verkligen effektfullt när man dukar/pyntar med något färgglatt till. Och varför inte något enkelt OCH vackert som rönnbär?! Kräftorna själva ser inte heller så dumma ut :). Hoppas att det smakade också?

  Trevlig helg!
  /helena

  Comment by enannanhelena — 2011-09-09 22:48 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^