Det dånar uti rättens krater

12 juli 2011 20:42 | Allmänt, Bilder, Lyssnar på | 1 kommentar

Det dånar ur radioapparater i varenda rum. P1. Både i mina föräldrars sommarstuga i Öregrund, och i deras lägenhet i Uppsala. Alltid. Det är väl det som har präglat mig att bli en sådan inbiten P1-lyssnare. Men inte riktigt på så hög volym som de lyssnar. Alltid när jag är hos dem och radion är på får jag en strof ur Internationalen i huvudet: Det dånar uti rättens krater. Och då blir jag ganska full i skratt. Den här radiogrammofonen har tyvärr gjort sitt som ljudanläggning betraktad, men den står ändå kvar på glasverandan.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. […] år. Både mamma och jag har batikkläder på oss. Mamma dricker kaffe ur Valenciakopparna. Man ser radiogrammofonen, serveringsvagnen som är rödbetsad och […]

    Pingback by Kerstin Kokk » Foton från förr: Mamma och jag 1970-1971 — 2012-05-27 15:01 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^