Hur många kakor är lagom?

27 juni 2011 22:21 | 50 sorters kakor, Allmänt, Ätbart, Bakning, Bilder | 5 kommentarer

Sju sorters kakor var ju kutym att bjuda på förr, men inte var det fint att ta för sig så många. På midsommarafton tog jag i alla fall sju sorter, och födelsedagsbarnet Dante tog 12 sorter! Se så nöjd han var. Man kan tycka att det inte behövdes mer när jag dukade upp alla kakor som fanns kvar. Inte 50 sorter längre, för jag har haft med mig massor av kakor till dagis och fritids och mitt jobb, men kanske en sådär 38 sorter. I alla fall tyckte jag att det behövdes en födelsedagstårta också, och gjorde en tårta med marängbottnar, chokladmousse, vispgrädde och jordgubbar. Tårtan åt vi lätt upp på tio personer, eller om jag ska vara ärlig på sex vuxna, för barnen åt bara kakor och glass och jordgubbar. Kakorna är inte riktigt slut än… Jag hade litet problem med photoshop i helgen, men har fixat det nu, så äntligen kan jag visa det här.

5 kommentarer

 1. Vilken härlig kanna med ”konsum” tryckt på.

  Comment by Gila — 2011-06-27 22:37 #

 2. Jag älskar min konsumkanna! Köpte den på tradera för ett tag sedan. Så perfekt form och lagom stor att ha mjölk i till te och kaffe och snygga konsumlogotypen på.

  Comment by Kerstin — 2011-06-27 23:57 #

 3. Det ser så smaskigt ut till de vackra kopparna och kannan sedan.

  Comment by Randiga Tråden — 2011-06-28 7:37 #

 4. Wow! Jag som tänkte att sju sorter är tillräckligt till mitt kalas…och vilken tårta! Vackra koppar också :)

  Comment by Anette — 2011-06-28 8:09 #

 5. Anette, man måste verkligen inte ha 50 sorters kakor… Jag är inte säker på att jag kommer att göra om det här igen. Men det var så roligt just för att det var ett 50-årskalas.

  Comment by Kerstin — 2011-06-28 15:43 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^