Öregrund hade överlevt vintern

5 april 2010 23:01 | Allmänt, Ätbart, Bilder | 2 kommentarer

Trots att våren kom av sig och det började snöa tog vi oss ut till Öregrund idag. Barnen har påsklov och ska vara hos mina föräldrar till på fredag. Där ute var det betydligt mera snö än i Uppsala. I trädgården var det i stort sett bara gångarna som var snöfria, och så rabatterna mot sydväst. Men där tittade snödroppar fram! Litet besviken var jag allt för att det var så dåligt väder, även om det hade slutat snöa. Jag hade drömt om att få sitta i solskenet på trappen och dricka te.

Klara och min pappa.

Mamma lagade höns med ris och currysås, en barndomsklassiker. Riktig comfort food för mig. Fast nuförtiden är det ju kokt kyckling istället, för höns finns inte att få tag på i vanliga mataffärer.

På glasverandan stod påskriset i en kruka. I år var det krikonkvistar, för det var så mycket snö att mamma inte kom åt att klippa körsbärskvistar som de brukar ha.

På vägen ut till Örerund blev det stopp på flera loppisar, och jag gjorde många fina fynd. Jag pytsar ut det på bloggen under veckan! Bland annat blir det ett Dagens kopp-inlägg. Det var väl på tiden?

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^