En hälsning från Klara till mormor och morfar

26 maj 2011 11:26 | Allmänt, Bilder | 3 kommentarer

Saker man kan göra när man är hemma från dagis, men har piggat på sig ganska mycket: Skriva till mormor och morfar. Det står Mormor jag längtar och Morfar jag längtar. Själv är jag väldigt glad och tacksam över att min mammas hjärtkonvertering förra veckan gick bra. Min gamla mamma har jag fått tillbaka. Konditionen behöver tränas upp igen, men nu orkar hjärtat.

3 kommentarer

 1. Klara!
  Så fint! Jag såg ju i fredags att du båda kan läsa, skriva och cykla. Då kommer du aldrig att ha tråkigt! Jag längtar också. Vi ses ju snart på Annas födelsedag. Och så kommer du och Viggo till oss i sommar. Här blommar allt jättevackert. Och jag sår, sätter potatis och planterar i den takt jag orkar. Krya på dig!

  Comment by Birgitta Dahl — 2011-05-26 13:25 #

 2. Och jag ahr skaffat några nya böcker åt både dig och Viggo att läsa när ni kommer på sommarlov hos morfar och mormor i Öregrund.

  Morfar

  Comment by Enn Kokk — 2011-05-26 18:35 #

 3. Och jag har skaffat några nya böcker åt både dig och Viggo att läsa när ni kommer på sommarlov hos morfar och mormor i Öregrund.

  Morfar

  Comment by Enn Kokk — 2011-05-26 18:36 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^