Någonstans mellan röksignaler och sms

27 maj 2011 7:09 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

Det var en gång i tiden före mobiltelefoner och sms. Då kunde det gå till så här när man ville komma i kontakt med en kompis, och man inte var hemma och kunde ringa från sin fasta telefon. Man kilade helt enkelt förbi hemma hos kompisen och ringde på, och om kompisen inte var hemma skrev man en liten lapp. Så här till exempel. Hittade just de här lapparna som Fröken Blomma skrivit till mig i början av 90-talet. Fint!

2 kommentarer

  1. Slumpen? Ödet? Lustigt är det i alla fall att jag precis häromdagen skrev om ”ett vykort ifrån längesen” om brevvänner.( Fast det var ju längre sedan än -93, förstås.) Riktiga brev! Och frimärken. Kul sammanträffande, i alla fall.

    Hoppas att det var ett kul kalas, också, som du hade, då, -93? Med många kakor? Redan då? :)
    /helena

    Comment by enannanhelena — 2011-05-28 11:21 #

  2. Ödet tror jag inte på, så det var nog en slump. Jag hittade lådan med gamla brev förra veckan när jag rensade ut kartonger som skulle slängas. När jag började titta i den hittade jag de här lapparna som jag också sparat. Kalasen har varit så många att de flyter ihop, men många kakor har det alltid varit!

    Comment by Kerstin — 2011-05-28 11:51 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^