Smurfigt att filmerna hade kommit när jag kom hem med sjuk Klara

25 maj 2011 14:40 | Allmänt, Bilder, Tittar på | Kommentering avstängd

Just när jag skulle gå och värma min matlåda på jobbet ringde dagis och sa att Klara var sjuk. Jag ryckte åt mig datorn och sprang allt vad jag kunde, och hann med 12.11-tåget. Klara låg och vilade i soffan när jag kom till dagis. Hon var frusen och hade ont i magen och ont i huvudet. Hennes cykel lämnade vi kvar; hon fick sitta på min pakethållare istället. När vi kom hem hade de fyra smurffilmerna som jag beställde på cdon redan kommit! Det har inte funnits några smurffilmer på dvd på många år, och jag hade bevakning på att de skulle släppas. När mejlet kom igår beställde jag direkt, och hade dem redan idag! Nu ligger Klara nedbäddad i soffan och kollar på första smurffilmen! I september är det dessutom premiär i Sverige för den nyinspelade smurffilmen The Smurfs. Om ni liksom jag spelar The Smurfs Village på iPhonen så såg ni kanske igår att de började lansera filmen i spelet igår. Snart är min biograf i smurfbyn färdigbyggd… Jag är verkligen uppvuxen med smurfarna. Alla seriealbumen finns ute i Öregrund (Johan och Pellevin också, förstås. Det var ju där smurfarna introducerades.) och jag och Matti lekte med smurfhuset och alla smurfar. Jag ser verkligen fram emot den nya filmen. Och förresten, som så mycket annat bra kommer smurfarna faktiskt från 50-talet!

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^