När man är trött kan vad som helst passera

21 september 2006 0:05 | Allmänt | Inga kommentarer

Trött som jag var när jag satt på bussen i morse på väg från tåget till jobbet undrade jag vad det var för galna gatumusikanter som stod i varje gathörn på en bit av Flemminggatan. De var så ovanligt konstiga, och så att de stod så tätt just där en morgon. Det tog några sekunder innan jag insåg att det var ett reklamjippo för Hi-Fi Klubben. Det gick omkring sandwich-snubbar med nåt budskap som ”dåligt ljud förstör bra musik”. Jag tror vid närmare eftertanke att jag såg någon gatumusikant där någon tidigare morgon den här veckan, men då fattade jag inte.

För övrigt måste jag tillägga att det vrider sig i magen när jag särskriver Hi-Fi Klubben, men de skriver ju så själva.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^