Kö för att rösta

17 september 2006 15:57 | Allmänt | Inga kommentarer

Efter lunch gick vi hela familjen för att rösta, och det var lång kö! Jag har aldrig någonsin fått köa i något val, och jag har ändå röstat några gånger. En halvtimme tog det allt som allt från att vi ställde oss i kö tills vi kom ut ur lokalen. Pratade med min mamma i telefon efteråt. Hon och pappa har stått flera pass vid olika vallokaler och delat ut valsedlar, och det hade varit kö där också. FRågan är om det är ett exeptionellt högt valdeltagande. Det var ju litet otippat, för valdeltagandet har ju gått ned de senaste valen. Om det blir högt valdeltagande borde det gynna vänsterblocket, för Socialdemokraterna har procentuellt flest soffliggare. Jag hoppas verkligen att Alliansen inte vinner.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^