När du får oväntat besök

11 maj 2011 16:01 | Allmänt, Ätbart, Bilder | Inga kommentarer

Det kom ett sms från Malin, som undrade om jag inte möjligen satt hemma och jobbade och ville ha besök och bjuda på en kopp kaffe. Och det gjorde jag ju, fast det normalt bara är fredagar jag jobbar hemma. Och jo, klart jag ville, men jag har faktiskt inga kakor hemma, svarade jag. Det fixar jag, svarade Malin. Jag åker förbi ett kondis och köper med mig något. Jobba bara på tills jag kommer! Så hon kom med en kartong med varsin mockabakelse och småkakor som hon köpt på Konditori Trianon här i Svartbäcken, och vi satt på altanen och fikade en stund. Så fint! Malin ville inte vara med på bild, men det ville Olle!

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^