Drömmare

7 maj 2011 19:15 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

Tänk att Viggo är en sådan drömmare, precis som jag. Ibland är han liksom onåbar, helt inne i sina tankar. Häromdagen när jag hämtat honom på fritids och vi cyklade genom Tunabergsallén till dagis, cyklade han rätt in i ett träd för att han tänkte på annat. Och ofta på vintern, när vi går från fritids till dagis bara han och jag, och vi har pratat en stund om hur det varit i skolan, då säger han så här: ”Mamma, kan vi inte bara gå och hålla varann i hand och tänka nu?”. Och så gör vi det. Fina pojken. Det är en rikedom att ha fantasi och drömmar. Jag skulle i alla fall inte klara mig utan det.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. Håller med dig och Viggo till hundra procent, ibland bara måste man få ta lite tankepauser, oavsett hur många träd som råkar komma ivägen. :) Fantasin kan ta en långt, ”resandet” kan bli oändligt. Vad vore vi utan fantasins världar?

    /helena

    Förresten underbart fina bilder du har tagit på dina barn!

    Comment by enannanhelena — 2011-05-08 11:04 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^