Men hon har ju lugg

7 maj 2011 19:04 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

Efter gårdagens besök på Hårmakarna har Klara faktiskt lugg. Eller egentligen hade hon litet lugg innan också, för hon hade liksom tagit en sax och klippt sig själv. Så kan det gå. Så vi fick gå till frisören och få det ordentligt klippt. Kolla också vilket självlockigt hår hon har. Inte alls som Viggos raka hår. Naturliga korkskruvslockar. Precis som jag faktiskt, när jag har långt hår, men det var ett tag sedan nu. I alla fall, en riktig guldlock med lugg är hon.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^