Tonåren

11 september 2006 15:38 | Allmänt, Bilder | 4 kommentarer

Här är litet bilder från högstadiet och gymnasiet. Jag har faktiskt inte så många bilder på mig själv, men några hittade jag.

Högstadiet någon gång, hemma hos en kompis. Det var väldigt modernt med uppklippt frisyr.
kerstin_hund

Klassfoto från nian. Pastellrosa läppstift.
nian

1987 står det på baksidan, tvåan i gymnasiet. Jag hade fortfarande litet tunn lugg, som var modernt, och en del av håret i en snodd. Ganska långt hår, och det är självlockigt. Jag har aldrig permanentat håret.
1987

Det här är från en förstamajdemonstration, ochså i gymnasiet. Här är håret uppsatt i knut tror jag. Röda läppar förstås. I gymnasiet hade jag mycket secondhandkläder, stora frackskjortor, svart väst eller stor kavaj, och klänningar från 60-talet. Och under hela gymnasiet, utom precis i början av 1:a ring, hade jag aldrig någonsin byxor. Bara kjol eller klänning. Vet inte varför.
demonstration

4 kommentarer

 1. Fan vad du ser ut på bilden från demonstrationen. :) Den där röda snaran runt halsen känns obehagligt. Fast inte alls så obehaglig som tjejen som syns till vänster om ditt huvud… :)

  Comment by Hull — 2006-09-11 17:54 #

 2. Roligt med bilder! Jag blev lite förvånad över det där med kjol eller klänning. Utifrån den Kerstin jag känner nu skulle jag inte alls tippa att du var en byxvägrare på gymnasiet, hah!

  Comment by Lydia — 2006-09-11 19:33 #

 3. Bilden från tvåan i gymnasiet har följt mig genom åren, funnits inramad.

  Comment by Enn Kokk — 2006-09-11 20:31 #

 4. Babe…

  Comment by Jenny — 2006-09-12 9:36 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^