Sjukrapport

11 september 2006 9:11 | Allmänt | Kommentering avstängd

Klara hade rätt hög feber i natt och kräktes vid tolvtiden. Hon kräktes litet mer när hon drack välling på morgonen, men jag är inte säker på att det är vinterkräksjukan. Då borde det vara värre. Många barn kräks när de får feber. Viggo är inte sjuk, men han är hemma med oss. Dels vill jag inte att han ska vara på dagis om det är kräksjuka, för då blir nog han också sjuk idag, och dels måste jag ju släpa iväg med Klara för att hämta honom om han är på dagis. Klara sitter just nu i mitt knä och tittar i en Miffybok med flikar. Hon har det bra. Men min e-legitimation hade gått ut, så jag var tvungen att ringa till försäkringskassan.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^