Påskkärring-outfit från 60-talet

19 april 2011 20:53 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 3 kommentarer

Klara skulle med dagis till ett äldreboende och sjunga idag, och de fick gärna klä ut sig till påskkärringar om de ville. Det ville Klara, och de här kläderna skickade jag med henne. Visst är de ljuvliga? Klänningen har först min syster haft någon gång i mitten av 60-talet (hon är född 1961 och alltså åtta år äldre än jag), och sedan har jag haft den och nu har Klara den. Inte bara som påskkärring. Sjaletten med rosor på hade jag när jag var liten. Man hade jämt sjalett på huvudet så här på våren på 70-talet när jag var barn. Förklädet köpte jag på Tradera för några år sedan.

3 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. A vägrade klä ut sig. ”Det är skämmigt mamma!”

    Comment by Susanna — 2011-04-19 21:25 #

  2. Men så fint, hon måste ha varit stans sötaste påskkärring idag! Älskar färgerna på förklädet och klänningen.

    Comment by Linda — 2011-04-19 21:35 #

  3. Med litet tur kan det eventuellt bli en bild på Klara i outfiten i morgon, om hon vill klä ut sig hemma då. Från i morgon är barnen påsklediga.

    Comment by Kerstin — 2011-04-20 15:24 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^