Min rockstar-brorsa

8 september 2006 12:31 | Allmänt, Bilder, Foton från förr, Lyssnar på | 6 kommentarer

Min lillebror Matti är ju värsta coola. Han ska på turné med Mando Diao. Han spelar i ett band med Gabriel Munck, och de ska vara förband åt Mando Diao på turnén. Matti gör även egen musik, och den kan ni lyssna på här. På dagarna när han inte är rockstar jobbar han som barnpsykolog på BUP i Vällingby. Han är bra, min bror. Här får ni se ett kort på oss taget i augusti 1980, när Matti skulle börja skolan. Jag var nästan 11 år.

juniskar_ar_toppen

6 kommentarer

 1. Kinaskor, ser det ut som? Sådana har man avverkat ett par. Charmig bild, du är både lik och olik dig (så konstigt..).

  Comment by Lydia — 2006-09-08 12:47 #

 2. Ja, kinaskor var ju högsta mode. Minns att jag även fick ett par vita till en skolavslutning, kanske i trean eller fyran, och att det regnade hejdlöst. Kinaskorna, som ju är i tyg, blev genomblöta och missfärgade. De gick inte att få snygga igen ens med klorin (som man inte drog sig för att använda på den tiden).

  Fast brorsan är ju snyggast i Juniskär är toppen-t-shirt och byxor (jeans?) med pressveck!

  Comment by Kerstin — 2006-09-08 12:53 #

 3. Jag får inte din brorsas musik att funka. Fel hos mig eller på tjänsten tror du?

  Comment by Erik Wagner — 2006-09-08 15:28 #

 4. Jag hade inte kollat att det funkade precis när jag skrev inlägget, men jag lyckas inte heller lyssna. Har mejlat Matti och frågat, och väntar på svar.

  Comment by Kerstin — 2006-09-08 21:19 #

 5. Matti är i Öregrund från och med sent i kväll och över helgen – medan hans far och mor (inte därför!) är i Uppsala. Både Matti och Juniskär är toppen.

  Comment by Enn Kokk — 2006-09-08 22:03 #

 6. Matti har mocka-sandaler med spännen på, det hade jag också när började skolan .
  Snyggt och bekvämt !

  Comment by Anders . — 2016-08-31 19:58 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^