Ljuvligt skönt att sitta hemma och jobba

8 september 2006 12:17 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | Kommentering avstängd

Idag sitter jag hemma och jobbar, och tar mig friheten att lunchblogga litet, i brist på lunchsällskap. Lämnade barnen hemma hos mina föräldrar i morse, och så kommer de hit lagom till middag ikväll. Det är så ljuvligt skönt att sitta ensam hemma och jobba. Inga som kommer och stör som på jobbet. Inga barn som klänger på mig. Sitter i soffan med datorn på soffbordet. Brygger te i kanna. Det gör jag sällan annars sen jag fick barn. Bara när vi har gäster. Men det är ju mycket trevligare att brygga i kanna än i koppen. Själva proceduren har ett egenvärde. Mummablandning och jubileumsblandning. Och så dricker jag ur en Blå Eld-kopp. Den ultimata formen på en tekopp.

blaeld

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^