Alla påsktupparna från 50-talet

16 april 2011 16:21 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 2 kommentarer

Dagens tur till finfina loppisen Risingeboden utanför Gimo resulterade bland annat i fyra nya trätuppar till min samling. Översta bilden visar dagens fynd. Sedan följer en rad bilder på alla tuppar, hönor, kycklingar och vad det nu kan vara för sorters pippifåglar som jag samlat på mig under åren. Jag tycker nog bäst om de blå i olika nyanser och de svarta, och den skamfilade gröna är så lysande och härlig i färgen.

Retroprylar har uppmanat alla retrobloggare att presentera påskstilleben idag. Vi kan väl säga att det här är mitt bidrag, men jag kommer att blogga mer om påskpynt under påskveckan, var så säkra!

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. Riktigt fina tuppar. Kan någon vara Laurids Lönborg?

    Comment by Gila — 2011-04-16 17:52 #

  2. […] Dumt att köpa påsk- och julpynt när det är säsong för det. Då vill ju alla andra också ha. De här båda fick jag för en tia på bakluckeloppisen. Den mindre har jag redan en likadan, men den är så fin att jag har gärna två. Här är resten av min samling påsktuppar. […]

    Pingback by Kerstin Kokk » Sommar är en bra säsong att köpa påsktuppar — 2011-07-21 15:44 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^