Sushi på annat håll

6 september 2006 22:51 | Allmänt | 2 kommentarer

Idag åkte jag in till city och åt lunch med min gamla kompis Maria L. Det blev sushibuffé. Så roligt att träffa Maria igen. Vi ses alldeles för sällan. Efter lunchen var jag in på NK och kollade på Odd Molly-kläder. Deras höstkollektion är fantastisk, men det blev inget. Det är så dyra kläder. Men kanske att jag köper något begagnat från dem på Tradera.

Klara satt i sandlådan och lekte när jag kom till dagis, och var inte ledsen alls. Och hon fortsatte att leka i sandlådan när vi kom hem. Jag gjorde en riktigt god risotto med grönsaker och räkor, och barnen åt bra. Viggo är ju tramsig med mat, och vill ha allt separerat, men han åt faktiskt riktigt mycket av räkorna och riset, när han hade sorterat upp det. Och rå morot och paprika åt han medan jag lagade maten, så det var en bra middag.

Jag har städat litet här hemma, för imorgon kommer mina föräldrar och tar hand om barnen, eftersom dagis är stängt för planering.

2 kommentarer

  1. Jag hade också dille på att sortera upp maten när jag var liten. Lite av det hänger kvar fortfarande. Undrar vad det beror på…

    Comment by Hull — 2006-09-06 23:01 #

  2. Jag var också på NK efter lunch och tittade på en del saker innan jag gick till Marimekko och köpte mig en liten t-shirt. Hann med många affärer till under mina 4 eftermiddagstimmar i Stockholm och kände mig mycket nöjd.

    Comment by Kristina Strömberg — 2006-09-07 21:37 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^