Pinsamheter från 80-talet

4 september 2006 0:00 | Allmänt, Tittar på | 1 kommentar

Ikväll visade de filmen G på TV. Jag satt och såg hela filmen, och tyckte den var otroligt pinsam. Men när den var ny 1983 tyckte jag att den var fantastiskt bra. Då var jag 14 år, och man kan ju ändra sig. Annars har jag sett en hel del amerikanska 80-tals-ungdomsfilmer senaste året, och slagits av att de faktiskt var riktigt bra. En höjdare är till exempel Breakfast Club från 1995. Det tyckte jag då, och det tycker jag nu. Den har jag sett många gånger. Och faktum är att jag nu tycker att Dirty Dancing från 1987 är riktigt kul. Det tyckte jag inte då i gymnasiet. Då var jag alldeles för seriös och tyckte att det var en pinsamt dålig film. Så det kan gå.

1 kommentar

  1. När Dirty Dancing kom var det ju en sån hysteri, och alla skulle bara äälska filmen. Vilket ledde till att jag bojkottade den ett tag. Sen såg jag den vid ett senare tillfälle, när jag dessutom råkade vara nykär, och blev jätteförtjust. Den håller absolut, en av de bättre snällfilmerna i mitt tycke.

    Comment by Lisa — 2006-09-09 9:36 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^