Kullamannen och utgrävningar i kartongerna

27 augusti 2006 21:45 | Allmänt, Tittar på | 1 kommentar

Idag har jag jag gått igenom allt som vi har stuvat in i bastun. En del har jag burit ut i garaget, och så har jag hittat en massa saker som har varit försvunna. Till exempel alla fotoalbum. Jag har tänkt scanna in en del foton från olika åldrar, några bilder från barndom, över tonår till idag, och så ska jag lägga ut här på bloggen. Så får ni se hur jag såg ut förut. Och så hittade jag en massa gamla kläder. Snygga secondhandkläder från 60-talet som jag köpte när jag var student. Skulle behöva gå ner några kilo till för att komma i dem. Och en otroligt fin balklänning från 50-talet i dimfärgad tyll i många lager, också köpt på second hand under studenttiden. Den hade jag på en vårbal för många många år sedan.

Barnen somnade vettig tid ikväll. Sedan tittade vi på ett avsnitt av den fantastiska tv-serien Kullamannen från 1967. Allt är verkligen precis så bra som man minns. Snyggt svartvitt foto, spännande, coolt. Och åtminstone två av barnen som är med där, är med i en annan favoritserie från barndomen, Kråkguldet.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Åh, jag vill verkligen se de där bilderna snart. Snabba på med scannandet! ;)

    Comment by Hull — 2006-08-27 22:13 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^