Nej, vi har inte pratat i telefonen hela dagen

25 augusti 2006 20:46 | Allmänt | 4 kommentarer

Om det är någon som har Saida-egenskaper kanske ni kan tala om var Klara har gömt telefonen – påslagen. Om ni vill ringa oss får ni ringa våra mobiler, för i bostadstelefonen tutar det upptaget, var den nu är. Bo hade hoppats att jag skulle lösa gåtan, för jag är ju bästa sakletaren i familjen. Tyvärr inte, men jag hittar mycket annat som vi varit vetande och ovetande om har varit borta.

4 kommentarer

 1. Min telefon låg i bagaget på Barbiebilen… Dock inte på så jag kunde lokalisera den när det ringde.

  Comment by Helene — 2006-08-27 16:56 #

 2. Vi har fortfarande inte hittat telefonen. Den har dock laddat ur, så nu blockerar den inte telefonlinjen mer. Och vi har ju två till trådlösa.

  Comment by Kerstin — 2006-08-27 21:05 #

 3. Har ni ingen sök-knapp på telefonen så den piper när man trycker på den knappen på basenheten? Jag har alltid tyckt att en sån knapp är onödig, men det kanske är med tanke på barnfamiljer de tagit fram den.. ;P

  Comment by Robert — 2006-08-28 12:18 #

 4. Den gick inte att använda, eftersom telefonen var på. Klara hade ju tryckt på lurknappen. Bo försökte bryta linjen genom att dra ut stationen, men det funkade inte. Och nu är ju telefonen urladdad. Men vi hitter den nog vad det lider. I en leksakslåda, i en stövel eller i ett skåp.

  Comment by Kerstin — 2006-08-28 13:12 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^