Coolaste kidsen

20 augusti 2006 21:04 | Allmänt, Bilder | 4 kommentarer

I fredags lyckades jag äntligen hinna hämta ut paketet med barnens kläder som jag beställt från H&M. Både Viggo och Klara fick massor av nya kläder, och ungefär lika mycket var, men Viggo blev otroligt avundsjuk på Klara som fick ett par jeans med hängslen till. Det ville han minsann också ha. Så i går när vi var på stan hittade vi ett par brunrutiga byxor med hängslen åt Viggo. Kolla coolaste kidsen. Klaras skjorta var också ett av de nya H&M-plaggen. Naturligtvis är hennes kläder definierade som killkläder enligt klädjätten. Det visade sig att det står Baby Boy Department på lappen på bakfickan till och med. Så onödigt.

hangselbyxor

4 kommentarer

 1. Vilken fin bild. Viggo ser hellycklig ut över sina byxor med hängslen. Fin skjorta också. Klara ser heltuff ut i sin skjorta och jeans. Viggo har ju fler hängslen att välja på – jag skickade ner alla möjliga som Bo och Per haft vid något tidigare tillfälle.

  Comment by Kristina Strömberg — 2006-08-20 21:49 #

 2. Klara for president.

  Comment by Hull — 2006-08-20 22:51 #

 3. Vilka underbara ungar!
  Och jättefina kläder!

  Comment by Birgitta Dahl — 2006-08-21 21:17 #

 4. Häftigt! Tråkigt med namnlappen! Men vem bryr sig om man har kille ller tjejkläder på sig? ;)

  Klara verkar vara en trendsättare redan! =)

  Comment by Peter — 2006-08-24 11:33 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^