Dubbelt upp

3 april 2011 15:48 | Allmänt, Ätbart, Bilder | 3 kommentarer

Igår var Viggo och Klara barnvakt åt Helmer och Arvid, och jag fick vara litet backup och serva med mat och så. Helmer och Arvid är ju litet mindre än Viggo och Klara, och eftersom de inte tycker om några läskiga filmer blev filmvalet Doktor Snuggles och Drutten och Krokodilen. Inte mig emot! På lördagar brukar vi alltid äta plockmat framför en film. Igår blev det olika grönsaker i stavar, hummus, baguette, köttbullar, korv, ostkuber och melon. Mycket populärt när barnen får spetsa maten på de fina cocktailpinnarna i plast som jag hittat på loppis.

3 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

 1. Så fint ni har det, och vilket perfekt lördagsmys!

  Comment by Linda — 2011-04-04 23:38 #

 2. Ja, det är faktiskt toppenbra lördagmiddag, särskilt när det är barn som gillar litet olika. Alla får i sig ordentligt av det de vill ha.

  Comment by Kerstin — 2011-04-05 8:12 #

 3. Vad synd att de som tryckt filmen med Drutten o Gena inte vet att krokodilen heter Gena! :(
  Mycket oproffsigt av dem som filmbolag, borde de inte googlat till sig infon innan tryckning?
  Trodde först det va du som hade skrivit fel men såg sen felskrivningen på DVDfodralet. Vilken skam! för oss som såg på dem som liten (2a gen får jag väl säga eftersom min mamma var 1a gen när de sändes första gången i Sverige).

  Comment by lara — 2011-04-18 4:46 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^