Gräddsnipa och sockerskål från Åfors

19 mars 2011 10:00 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 1 kommentar

Sockerskålen har jag haft många år, men när jag på förra helgens loppisrunda hittade både en tillhörande svart gräddsnipa och en i blågrönt fick den gott sällskap. De svarta tycker jag att man ser ofta på loppisar för en billig slant, men jag tror inte att de blågröna är lika vanliga. Extra roligt att den blågröna hade Åforsetiketten kvar. Sådana här små gräddsnipor är ju rätt värdelösa att använda nuförtiden, de räcker väl till mjölk för en kopp te för mig, men fina är de med sitt mönstrade pressglas!

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. Väldigt fina! Har sett en liknande gräddsnipa i svart, på Stadsmissionens butik vid Odenplan tror jag. Men den lämnade jag kvar för mitt lager av gräddsnipor här hemma är större än jag vill erkänna. ;)
    Men den blågröna var grymt läcker!!

    Comment by Linda — 2011-03-19 20:51 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^