Modetidningar för män

12 augusti 2006 13:49 | Allmänt, Formgivning och arkitektur, Läser | 2 kommentarer

I höstas försökte Bo hitta vettiga modetidningar för män, men det är inte lätt. Det är så mycket nakna tjejer på omslagen. Här kan ni läsa hans genomgång av modetidningar för män. King är ju rätt ok, och Bo har även börjat prenumerera på Diego, som är en läsvärd tidskrift. Det är ingen direkt modetidning, men de skriver en del artiklar och notiser om modeindustrin som är rätt intressanta. Idag läste jag i DN att Damernas värld nu startar en modetidning för män, DV man, som ska utkomma två gånger om året. Det kan ju bli bra, och seriöst inriktat på herrmode. Första numret kommer i slutet av augusti.

2 kommentarer

  1. Jag läser King lite nu och då och den är rätt sjysst. Ibland finns det en tendens att bli lite väl überklassvarning över tipsen, men om man klarar av att sålla så är King kung.

    Comment by Hull — 2006-08-12 13:52 #

  2. […] Bläddrar i nya magasinet DV Man, som handlar om mode för män. Har ju skrivit förut om att det är dåligt med bra herrmodetidningar, men det här ser bra ut. Har bara hunnit bläddra, men Andres Lokko skriver om den brittiska stilens tidlöshet och har intervjuat Morrissey om stil. Gillar även upplägget med stilikonsidorna: Kurt Cobain, Andy Warhol, Johnny Cash, , The Clash och Hertigen av Windsor. […]

    Pingback by Kerstin Kokk » DV Man — 2006-09-13 22:49 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^