Coola hjälmar

12 augusti 2006 0:55 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

Nu har jag köpt cykelhjälm. Viggo undrade ju varför jag inte hade någon, och det fanns det ju inget acceptabelt svar. Bo blev så avis på min coola, och ville också skaffa sån modell, och så upptäckte han att hans gamla hjälm var litet trasig. Den svarta är min, och den militärgröna är Bos.

bellfram

bellbak

2 kommentarer

  1. Fast jag är ingen härmis eftersom det var jag som tipsade om modellen. Dessutom har vi skaffat två stycken hjälmlås ”Hjalmar” från Cykelfrämjandet.

    Comment by Bo — 2006-08-12 1:05 #

  2. Det var snygga hjälmar. Betydligt snyggare än de vanliga cyckelhjälmarna man ser och som jag tycker är förfärligt fula. När vi nu börjat städa i förrådet har vi hittat 2 andra ”coola” hjälmar – det är Olles motorcyckelhjälmar från 50/60 talet. Jag tror att jag i någon tidning sett en bild på Birgitta i en liknande hjälm. Är dessa hjälmar något att spara?

    Comment by Kristina Strömberg — 2006-08-12 1:19 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^