Onsdagkväll med Bo

4 augusti 2006 22:45 | Allmänt, Tittar på | 1 kommentar

I onsdags passade vi på att gå på bio och gå ut och äta, fria från allt barnansvar. Olle och Kristina fick ta hand om Klara och Viggo. Barnen skrek i högan sky när vi gick, men vi stålsatte oss, satte oss i bilen och åkte, förvissade om att de med största sannolikhet skulle överleva några timmar ensamma med farmor och farfar. Vi gick på tidiga föreställningen av Da Vinci-koden. Bo har läst boken, men inte jag. Jag har hört flera som sagt att filmen är bäst om man inte läst boken, men både Bo och jag tyckte att filmen var bra. Sist vi var på bio var i januari. Vi måste verkligen komma iväg oftare.

Sedan gick vi på en persisk restaurang på Vaksalagatan, som heter Saffran Polo. Vi var helt ensamma där. Det ligger ju litet avsides, och är mer en kvarterskrog, och Uppsala är rätt dött på sommaren. Men maten var riktigt god och personalen supertrevlig. De har mat för avhämtning också, så det tänker vi testa.

När vi kom hem igen var Klara vaken. Barnen hade naturligtvis lugnat sig när vi gått, och ätit middag med god aptit. Sedan hade Klara somnat och sovit ett par timmar. Viggo hade också somnat efter att Per också hade kommit hit, men så vaknade Klara igen, och var inte så glad för att vi inte var hemma. Det var rätt tufft där på slutet, men hon måste ju vänja sig. Och jag och Bo måste se till att vi kommer iväg och gör saker tillsammans utan barnen en gång i månaden i alla fall. Så det är bara att anmäla sig som barnvakt.

1 kommentar

  1. Naturligtvis ställer vi gärna upp!!! Vi får talas vid om lämpliga kvällar.

    Comment by Birgitta Dahl — 2006-08-05 12:10 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^