me&i

4 augusti 2006 14:49 | Allmänt | 6 kommentarer

Det finns ett barnklädsmärke som heter me&i, som gör riktigt snygga kläder. De är dyra, och säljs bara genom hemförsäljning, men man blir riktigt glad när man läser hur de beskriver tanken bakom företaget:

Vi är två mammor som tröttnade på att inte hitta coola barnkläder. Vi tycker utbudet av barnkläder ofta är av dålig kvalitet med skrikiga tryck och tråkiga färger. Antingen för prinsessigt eller för mycket eldsprutande drakar. Därför designade vi hösten 2004 den första me&i-kollektionen som hela familjen kan känna sig coola i. me&i-kollektionen består av stilrena kläder, i cool design, lekfulla färgkombinationer och med hög kvalitet. Vi inspireras av vår egen uppväxt under 70-talet i mönster och färger.

Jag har köpt en snygg body åt Klara från me&i på Tradera, och har fler auktioner av deras kläder på gång. Och så har jag anmält mig att vara värdinna för ett säljparty, så någon gång framöver kan alla kompisar med småbarn vänta sig en inbjudan. Som värdinna tar man bara på sig att bjuda hem 10-15 kompisar och bjuda på fika, så kommer det en säljare hem och visar kläderna och tar upp beställningar. Här kan ni spana in me&i.

Jag har också beställt barnkläder från H&M på nätet, och Viggo pekade mycket på rosa grejer när jag frågade honom. Så han ska få rosa långkalsonger. Dessutom hoppas jag vinna en auktion på en me&i-tröja i rosa med brun igelkott åt Viggo. Och så är jag otroligt nöjd att ha beställt gröna galonställ åt båda barnen på H&M. Alla galonställ är blå eller röda annars, så alla dagisbarn ser exakt likadana ut. Grönt är ju snyggaste färgen.

6 kommentarer

  1. Jag vill jättegärna komma!

    Hoppas köpa de gröna vinteroverallerna från HM till barnen, men Otilia var tveksam och vill ha röd för grönt är ju ändå en killfärg…. Om hon står fast vid den röda så får hon den.

    Comment by Helene — 2006-08-07 9:04 #

  2. Hej,

    Kul att läsa att du gillar me&I kläderna. Jag är helt galen i dem och har varit i över ett år. Handlar alltid tills det svider i plånboken. Men jag är supernöjd både med kvalitet, hållbarhet och färgerna.(De tål att tvättas om och om igen och är lika fina). Jag köper hellre 10 bra plagg för 2000kr som håller ett år, än småhandlar och får kasta bort pga färgen är fadd, passformen försvunnit och kläderna känns allmänt solkiga. Man hamnar liksom på de summorna ändå…

    Hos oss sitter vi spända inför vad varje kollektion/säsong ska innebära. Filip som nu är dryga två år haft kläderna sedan han var 10 månader ungefär och han är lika glad han. Aldrig något tjafs om vad han ska ha på sig. Roliga och coola tryck.

    Comment by Malin — 2006-08-23 13:57 #

  3. Blog ftop…

    Information ftop…

    Trackback by Ftop — 2007-01-10 5:13 #

  4. Read italy…

    Pipka italy…

    Trackback by Italy — 2007-01-10 6:48 #

  5. Read topnado…

    Popular topnado…

    Trackback by Topnado — 2007-01-10 8:18 #

  6. Blog top…

    About top…

    Trackback by Top — 2007-01-10 10:04 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^