En stor och fin Terma-stekpanna hittade jag också

5 februari 2011 19:35 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | Kommentering avstängd

på Emmaus för 95 kronor. Bra pris, tycker jag. Jag har sett den för flera hundralappar på andra antikaffärer. Jag har en mindre sedan tidigare och några andra delar. Borde nog samla ihop allt och blogga om vid tillfälle. Jag gillar hel Termaserien, som är formgiven av Stig Lindberg 1955, men stekpannorna står ut i en klass för sig. Så eleganta. Det som var speciellt med Terma var alltså att man hade hittat ett flamsäkert material, novarlit, som funkade både på spisen, i ugnen och var snygga att servera ur.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^