Alla hamnar vi i tyska vaser-träsket

29 januari 2011 16:20 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 4 kommentarer

Alla hamnar vi i tyska vaser-träsket, och det är Tusen vasers fel… De där tyska vaserna märkta W. Germany som vi lät stå på hyllan på loppisen är plötsligt lockande och fina. Jag har två favoriter från Bay sedan tidigare, och nu när jag hade vägarna förbi Sirius loppmaknad kände jag att den här blå från Bay med nummer 548 17 måste följa med hem. Om ni inte följer Tusen vaser sedan tidigare – gör det!

4 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

 1. Ja, jag är också där och harvar :) I träsket. Fast det var faktiskt via Femtiotalsjakten det började, men sen hittade även jag till Tusen vaser och då blev mitt samlande på något sätt…mer legitimt ;)

  Comment by anna — 2011-01-29 17:54 #

 2. Jag är också förlorad ;-)

  Comment by Skaffaren — 2011-01-30 5:59 #

 3. Vilken fin du har hittat! Härligt djup, blå glasyr. Jodå, jag har EN tysk vas, än så länge… Det känns som att de riktigt fina börjar bli lite mer eftertraktade/dyrare?! Kan det bero på Cinna/Tusen vaser tros? :)
  /helena

  Comment by enannanhelena — 2011-01-30 17:01 #

 4. Vad roligt Kerstin att du också hamnat i träsket. Vi är ett helt gäng som hamnat där och tack för länkningen…jag får inte till det på min blogg. Den blå vasen är jättefin, stilren och en riktig prydnad

  Comment by Cinna — 2011-01-30 21:25 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^