Dagens Garbo på Fågelsången

3 januari 2011 18:32 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

Nej, idag trodde jag faktiskt inte att jag skulle hamna på Fågelsången, men det gjorde jag. Tredje gången sedan jul. Det får gärna hålla i sig. Det kom ett sms från Malin, som undrade om jag ville fika på Fågelsången. Det ville jag förstås och kastade mig iväg till bussen. Jag trodde att hon hade läst på bloggen att jag och Elisabeth var där och fikade igår, men det hade hon inte. Och varför skulle man inte komma på att man skulle fika på Fågelsången ändå? Malin går ute på landet och är föräldraledig, och drömmer litet om att få vara en lattemamma inne i stan ibland. Kolla här. Nu fick hon det. Och Olle var bara glad och fin. Idag blev det varken mockabakelse eller studentska. Det blev en Garbo, ett bakverk som liknar hallongrottor.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^