I Öregrund

24 juli 2006 10:14 | Allmänt, Formgivning och arkitektur | 1 kommentar

Igår packade vi ihop våra grejer och åkte ut till mina föräldrar i Öregrund. Det regnade i Uppsala på förmiddagen, men när vi kom ut till landet till lunch var det toppenväder. På eftermiddan promenerade vi till Sunnanö och badade. Både Viggo och Klara hade jättekul vid strandkanten, och båda doppade sig ordentligt. Tyvärr var det en del bromsar där, och Klara blev biten på ryggen. Viggo springer omkring för sig själv i trädgården och leker och äter röda vinbär, och Klara har acceperat att vara ute med mormor och morfar utan mig eller Bo. Och så äter hon smultron i stora lass.

Vi blir kvar här några dagar. Vi hade tänkt åka hem på onsdag för att jag skulle åka till Stockholm på torsdag och gå på en street art-vandring, men biljetterna är slut både till torsdagen och fredagen. Trist. Men det får bli åtminstone ett till Stockholmsbesök utan barn för att gå på museer. Jag vill se Stig Lindbergutställningarna på Nationalmuseum och Gustavsbergs porslinsmuseum, och på Arkitekturmuseet vill jag se Bruno Mathsson-utställningen och Svensk hemmiljö: Allt i hemmet under 50 år.

1 kommentar

  1. […] När de andra badade så tog jag cykeln och körde runda runt halvön. Det är egentligen 20 km, men jag var så upptagen av att lyssna på The Gossip och titta på ödlor och döda katter längs vägen att jag körde fel två gånger. Eftersom jag inte var ute efter att köra just 20 km och inte hade något emot att cykla en bit till, så gjorde det inget. Efter rundan cyklade jag ner till badplatsen och totalt blev det drygt 28 km. Jag är väldigt nöjd med att medelhastigheten blev 25 km/h (i Tour de France blev medelhastigheten 39 km/h samma dag och de körde 154 km). […]

    Pingback by B(l)o G Strömberg » Tour de Öregrund — 2006-07-24 11:42 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^