Jobba litet på semestern

19 juli 2006 0:10 | Allmänt | Kommentering avstängd

Idag, på min andra dag av semestern, var jag tvungen att åka till kansliet och jobba. Dels måste jag packa upp alla butiken-grejer från sommarfestivalen som inte kunde stå i källarkorridoren i fyra veckor, och dels måste jag skriva texterna till IOGT-NTO informerar-sidorna i Accent. Jag trodde att jag skulle vara klar tidigt på eftermiddan, och åka in till stan och gå litet i affärer innan jag skulle åka hem tidigare än vanligt. Inte då. Jag gick vanlig tid från jobbet, och sedan kunde tåget inte åka på 1 1/2 timme för att det hade varit en olycka. Jag kom hem efter sju på kvällen.

Imorgon åker vi till Skansen. Viggo ska spana efter prutt-älgar.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^