Klara och jag bakar pepparkakor

5 december 2010 22:13 | Allmänt, Bilder | 3 kommentarer

Först sa jag att jag skulle hjälpa till att kavla degen, för det är svårt att få till den bra. Då sa Klara att det kunde hon minsann själv, för när hon bakade med mormor i torsdags hade hon gjort det, och mormor hade lärt henne allt man behöver veta. Så det så.

3 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. Roliga figurer! =) Det ser ut som att hon lyckades kavla ut degen mycket fint.

    Comment by Clinen — 2010-12-06 10:03 #

  2. Vilka fina pepparkaksformar :) Katten är jättesöt. Ett tips är att kavla ut degen mellan två bakplåtspapper, då blir den mycket tunnare och du slipper det riskabla ”lyftet” av pepparkakan över till plåten :)

    Comment by Marika på Odlingspyssel — 2011-01-03 12:29 #

  3. Katten är en form som finns hemma hos mina föräldrar, och som jag har gjort en kopia av. Det var litet pilligt, men nu har jag min egen kattform. Jag har aldrig sett den formen någon annanstans, det är liksom vår familjeform.

    Comment by Kerstin — 2011-01-05 18:08 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^