Picknick hemma

2 juli 2006 23:24 | Allmänt, Bilder, Trädgård | Inga kommentarer

Viggo ville så gärna ha picknick med picknickhinken igår, så då hade vi det hemma på gräsmattan när Klara sov middag. Det var massor av vitklöver i gräsmattan, och den doftade så gott. Det ger mig minnesbilder av Juniskär hos farmor och farfar när jag var liten, så det måste ha funnits mycket där. Idag har Bo klippt gräset, så just nu finns ingen vitklöver, men den kommer nog tillbaka innan veckan är slut.

Annat trädgårdsrelaterat: Vi har äntligen lyckats hitta en potatisgräv. Vår gamla blev stulen på kolonilotten, och de har varit slut överallt. Men idag åkte Bo runt till en massa affärer, tills han hittade en på Jula. Det är litet sent att kupa potatisen, men bättre sent än aldrig. Och så har vi köpt en elektrisk häcksax. Jag testade att klippa med en vanlig häcksax, men det var så jobbigt. Häcken på en av tre sidor av tomten är klippt nu.

Saft i graset

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^