Paketkalendrarna

3 december 2010 21:21 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 3 kommentarer

De fina paktetkalendrarna har jag ju visat flera gånger tidigare om åren, men de tål att visas igen. Den första är den Viggo har, och den har jag köpt på Tradera. Den andra är min gamla, och den har Klara nu. Man kan se att jag har skrivit ett K på den när jag var liten. I år förenklade jag litet och köpte påsar istället för att slå in paket. Det tog ändå ett par timmar att slå hål med hålslagare, lägga prylar i alla påsar och knyta fast på rätt nummer. Det är faktiskt mycket lättare för barnen att orka gå upp i mörka december när de får öppna något varje morgon. Klart värt det!

3 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. Pratade precis om det, att jag är så tacksam för att paketkalender räcker för att de ska vakna till på morgonen. Sista dagarna i november var de sega, men nu har de nåt att se fram emot. Det funkar. Tack och lov.

    Comment by Helene — 2010-12-04 10:31 #

  2. Såna ska jag också ha den dag jag har barn :) Vad lägger du i paketen?

    Comment by anna — 2010-12-04 12:31 #

  3. Något litet julpynt som de får hänga i sina enris som de har i sina rum, ett fint suddgummi, penna och andra pysselgrejer, små förpackningar med badskum, ljus, godis på lördagarna – och då brukar det vara något juligt som chokladkottar eller -tomtar i staniolpapper. Men även sånt som de ändå behöver, som strumpor, trosor och kalsonger med något mönster som de tycker är fint.

    Comment by Kerstin — 2010-12-05 22:30 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^