Klaras dagisplats

29 juni 2006 7:01 | Allmänt | 3 kommentarer

Nu har vi fått inskolningsschema för Klara. Hon börjar på samma dagis som Viggo, på avdelningen Freja, 15 augusti. Viggo kommer att byta avdelning från Midgård till Valhall, för att med fler barn i sin egen ålder.

För övrigt har barnen somnat vettigt alla kvällar denna vecka. Klara har bara sovit en gång på dagen, och somnat vid sjutiden på kvällen. Då har jag kunnat läsa saga för Viggo varje kväll.

3 kommentarer

  1. Vad skönt för er att få besked i så här god tid – plus att det blir på samma dagis. Skönt också att de somnar på kvällen. Sommarluften och mycket utevistelse är befrämjande för sömnen i den åldern tror jag (det gäller även i min ålder förresten).

    Comment by Kristina Strömberg — 2006-06-29 11:12 #

  2. Jag instämmer med Kristina. Det blir väl också en extra trygghetsfaktor för Klara att ha Viggo på samma dagis; även om de inte är på samma avdelning, kommer de ju att stöta på varann till exempel ute på gården.

    Comment by Enn Kokk — 2006-06-29 12:22 #

  3. Så jätteroligt att det ordnat sig med dagis så bra och att barnen verkar må så bra! När börjar din semester? Här är jättevackert nu och ni vet att ni alltid är välkomna. Jag har tagit med mina badskor från Söderhavet för att kunna leka med barnen på den steniga-grusiga stranden,

    Comment by Birgitta Dahl — 2006-06-29 20:28 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^