Tåget avgår från spår 0

26 juni 2006 22:34 | Allmänt | 1 kommentar

De bygger och bygger kring tågstationen i Uppsala. I morse var spår 1 och 2 upprivet, och tåget skulle gå från spår 0. Det var verkligen länge sedan det användes. Kändes litet som att jag skulle åka med Hogwartsexpressen. Men det skulle jag ju inte. Bara till jobbet. Synd.

1 kommentar

  1. Mmm, jag fick åka 8.00 från spår 0 redan förra veckan. Eftersom tåget inte syntes (Hogwartsexpressen?) trodde jag att avgången var inställd och ställde själv in mig på att åka 8.10. Men av en slump tittade jag på en monitor och se, där angavs det lätt surrealistiska spårnumret 0! Fast egentligen är det ju spår 3. Det har vi diskuterat tidigare. Pietetslösa banverk! Fast om di hade döpt om spåret till spår 9¾ i stället för 0, hade jag kanske varit mer försonligt inställd.

    Comment by Magnus Andersson — 2006-06-26 23:45 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^