Årets första pepparkaksdeg
20 november 2010 19:13 | Allmänt, Ätbart, Bilder | 1 kommentarDet har jag gjort idag. Men troligen kommer jag att behöva göra mer, trots att jag har gjort Tant Harriets pepparkakor från Vår kokbok, på 300 gram smör. Förra året vill jag minnas att den första degen gick åt mest till att sysselsätta barnen med bakning när vi kom hem på kvällarna medan jag lagade mat i december, och när jag skulle göra stora pepparkaksbaket var degen slut så jag fick göra en till. Men det är bara trevligt. Nu ligger degen i kylskåpet och mognar.
1 kommentar
Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.
WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds.
Valid XHTML och CSS. ^Topp^
Hej vi gör alltid tant Harriets också men med dubbel sats av alla kryddor enligt Vår Kokboks recept, blir så gott.
Visa gärna dina pepparkaksformar!
Comment by Heléne — 2010-11-26 10:12 #