Fest för fästingar

18 juni 2006 10:32 | Allmänt | Kommentering avstängd

Igår kväll var vi i Ekolsund i min syster Annas sommarstuga. Hon fyllde år för några dagar sedan, och vi firade henne. Det var Anna, Sara, Inger, Bengt, Matti och så vi. Viggo tyckte att det var så kul att vara med Matti och Sara, och fick dem att följa med honom in i skogen och ner till vattnet i omgångar. Med Klara var det jobbigare, eftersom det är en naturtomt i stark sluttning, och farligt överallt. Det finns ingenstans där hon kan kravla omkring utan total passning. Inne i huset funkar det inte heller så bra, för där finns kattlåda och annat spännande men olämpligt. Så det blev mest att bära på Klara hela tiden. När vi åkte hem grät viggo och var jättearg för att han inte fick vara kvar och leka. Väl hemma visade det sig att Viggo hade fästingar på sig, och det var hur många som helst. Kanske 20 stycken. Klockan var halvtolv, och Viggo hade inte sovit i bilen, så han var supertrött men otroligt duktig som stod ut medan Bo plockade bort alla fästingar. Efteråt fick han en glass fast det var mitt i natten. Klara hade däremot klarat sig ifrån fästingar, och det var väl för att vi mest bar på henne.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^