Med Klara som sällskap

23 oktober 2010 18:05 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

Idag fick jag sällskap av Klara ner på stan, så då tog vi bussen. En sväng på Vaksala torg. Bara halvfullt med loppis på torget nu när det börjar bli så kallt. Köpte inget där. Klara ville som vanligt kolla noga på fina fontänen Händelser kring ett torg. Hon älskar den. Det kommer ett särskilt inlägg om den. Så gick vi ett nödvändigt ärende och sedan ville Klara gå och äta glass på Landings. Själv valde jag mockabakelse så klart. Sist en sväng in på Myrorna på Kungsängsgatan på väg till bussen, och där hittade jag ett fint pussel som kommer i särskilt inlägg. Mer behövs inte för att Klara ska tycka att det är toppen. Inte för mig heller.

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. Ja, ett inlägg om fontänen vill jag läsa! När jag senast besökte Vaksala Torg konstaterade jag att jag aldrig riktigt tittat närmare på den fina fontänen, trots alla år i staden.

    Comment by agata — 2010-10-23 20:12 #

  2. Jag hade inte heller tittat närmare på den förrän för något år sedan, för att Klara ville undersöka den. Minns väl mest hur vattnet i den brukade färgas rött på Första maj under uppväxten.

    Comment by Kerstin — 2010-10-23 20:20 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^