Dagens tips: GB:s klassikerlåda

11 juni 2006 23:50 | Allmänt | Kommentering avstängd

Om Viggo fick som han ville skulle han nog äta hur mycket glass som helst. Vi brukar köpa GB:s klassikerlåda. Den finns nog inte på alla mindre butiker, men ute på Coop Forum där vi storhandlar. Den innehåller fyra av varje av Nogger, GB Sandwich, 88:an, Piggelin och Igloo. De här gamla glassarna får mig att tänka på alla sommardagar i min barndom som jag tillbringade på badplatsen på Sunnanö i Öregrund. Vi brukade gå till serveringen och köpa glass och spela flipper. Alla de här glassarna åt jag, men Päronsplitt var också en favorit.

Det blev mycket tid ute i trädgården idag också, och jag och Viggo testade nya vattenspridaren på grönsakslandet. Det växer så det knakar! Och så kom mamma förbi och kollade trädgården och Viggo och Klara.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^