Lugn stund

30 maj 2006 8:33 | Allmänt, Bilder, Trädgård | Kommentering avstängd

Bo har just gått iväg med barnen till dagis. Jag är kvar hemma. Ska strax cykla iväg jag också. Jag ska på Folkrörelsernas arkivförbunds årsstämma på Biskops Arnö i två dagar. Det blir en natt utan barn igen.

Hann inte blogga i söndags och igår, men jag måste rapportera om söndagens trädgårdsarbete. Vi var iväg till Blomsterlandet, före detta Rosendals handelsträdgård, och köpte tio hallonplantor som jag fick i morsdagspresent. Viggo ville ha en röd blomma sa han, så då hittade vi en röd jordviva som han var nöjd med. Hemma igen grävde jag och viggo en egen liten rabatt åt honom bredvid sandlådan. Där planterade vi blomman och sådde morötter, sallad, ärtor, bondbönor och krasse. Bredvid torkställningen grävde jag upp en remsa, bytte ut jorden och satte hallonplantorna. Vid tre av järnstängerna planterade jag klematis som ska få klättra på ställningen. Det var Clematis Alpina Cyanea (blålila), Clematis farg. Summersnow (vit) och en till småblommig blålila som jag inte kommer ihåg namnet på. DEn ser ut så här.

Klematis

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^