Antik- och kuriosamässan i Kista med retrobloggarträff

3 oktober 2010 15:14 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 4 kommentarer

Lördagen spenderades på antik- och kuriosamässan. Det fanns förstås massor av fint, men det mesta till helt vanliga antikhandlarpriser i Stockholm. Några saker köpte jag dock, som kommer i inlägg de kommande dagarna.

Här är något som jag så gärna ville köpa, men fick avstå från eftersom jag inte kunde släpa dem på tunnelbana, tåg och cykel. Ett par sängbord i teak i perfekt storlek och gediget hantverk för strax under 500 kronor styck. Många teaksängbord är faktiskt inte så bra hantverk, men de här hade de där fina detaljerna och får plats även om man har litet utrymme. Fint med de grunda lådorna också.

Efter några timmars traskande bland montrarna blev det bloggträff med några andra retrobloggare, och dessutom gjorde vi bytesaffärer med sådant vi köpt tidigare. Jag och Benny gjorde en del byten, och det var fler grejer jag fick med mig hem från bytet än som jag köpte på mässan. Inlägg om de prylarna kommer också! Det måste ha varit roligt att se oss i cafeterian. Vad vi babblade fast de flesta av oss aldrig hade träffats förut. Det var Femtiotalsjakten, Form55, Tusen vaser, Porslinsbloggen och ett par personer som finns på retroforum. Så mycket inspiration och kunskapsutbyte, precis som det är när vi bloggar och följer varandras bloggar. Sann folkbildningsanda att dela kunskap!

4 kommentarer

 1. Buhu! Ni verkar ha haft så himla trevligt. Och jag som låg hemma och var jättesjuk :-(

  Comment by Susanna — 2010-10-03 16:35 #

 2. Och jag hade sett fram emot att få träffa dig i verkliga livet, Susanna! Krya på dig!

  Comment by Kerstin — 2010-10-03 16:40 #

 3. Jag är hemma från jobbet idag och lär nog få vara det imorgon också. Så det var nog tur jag inte åkte upp och smittade er andra. Jag velade in i det allra sista!
  Nästa gång.. Hoppas det blir snart!

  Comment by Susanna — 2010-10-04 9:44 #

 4. […] träff för retrobloggare på Antik & Kuriosa på Kistamässan. Det var fantastiskt kul på träffen i höstas att möta alla trevliga bloggvänner som man bara pratat med på nätet. Som Eli skriver om på […]

  Pingback by Kerstin Kokk » Retrobloggträff på Antik & Kuriosa på lördag — 2011-03-23 21:07 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^