Imorgon blir det Antik- & kuriosamässan i Kista med bloggträff

1 oktober 2010 20:45 | Allmänt, Formgivning och arkitektur | Inga kommentarer

Så otroligt roligt det ska bli! Både med själva mässan och med träffen med andra som också bloggar om formgivning och loppisfynd. Den enda jag har träffat förut är Benny med Porslinsbloggen; honom har jag faktiskt varit hemma hos och fått se hans porslinsamling. Men jag hoppas även få träffa Eli med Femtiotalsjakten, Susanna med Brown Beans och Anna med En sakletares bekännelser, bland annat. Jag finns på mässan från halvtolvtiden med en kompis och finns på bloggträffen från klockan 15. Om det är någon mer bekant som ska dit så kanske vi ses!

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^