Godaste rabarberpajen

26 maj 2006 22:06 | Allmänt | Kommentering avstängd

Viggo och jag cyklade förbi kolonilotten för några dagar sedan och hämtade rabarber. De har inte börjat bygga hus där än, men jag har hört att folk som köpt lägenheterna som ska byggas har blivit lovade inflytt i januari 2007. Vi grävde aldrig upp rabarbern och flyttade med hit eftersom den alltid har varit litet tanig. Men det räckte i alla fall till en rabarberpaj. Jag har ett väldigt gott recept på rabarberpaj. Jag har gjort en variant på smulpaj med mandelmassa och ägg i. Den blir inte som vanlig smulpaj. Prova den!

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^