Lilla sjuklingen

27 september 2010 15:08 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

Så här har Klara legat hela dagen, nedbäddad på en madrass med plastad frotté på vardagsrumsgolvet. Så bäddar jag alltid när något av barnen blir kräksjuk. Klara vaknade vid tretiden i natt och hade 39,2 graders feber. Hon sa att hon mådde illa också, men kräktes inte då i alla fall. Själv vakade jag över henne och sov i stort sett ingenting resten av natten. Men på morgonen har hon kräkts, och jag har bytt lakan ett par gånger. Hon har mest sovit, tittat litet på tv däremellan och vi har småpratat när hon orkat. Jag har hunnit jobba en del medan hon sovit, men efter att jag tog tempen på henne vid tiotiden när panodilen slutat verka och hon hade 39,8, lade jag mig bredvid henne och sov ett par timmar som kompensation för förlorad nattsömn. Skönt. Det enda hon har fått i sig är vatten och en isglass, men det är okej om man är sjuk.

2 kommentarer

  1. Stackars lilla Klara! Som var så glad och pigg på kalaset. Jag känner igen påslakanet. Hade inte du ett sånt – vi ett sånt – när du var liten?

    Comment by Birgitta Dahl — 2010-09-27 16:23 #

  2. Jo, men det är ju mitt gamla. Matti har det andra. Vi hade alltid dem på julen. Det är enormt stora irisar på dem.

    Comment by Kerstin — 2010-09-27 16:45 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^